Bij Nautica Experience draait het om het creëren van gedenkwaardige ervaringen die teambuilding en plezier samenvoegen. In deze blog nemen we je mee naar een bijzondere gebeurtenis: het teamuitje van de Gemeente Almere. Dit uitje, georganiseerd in samenwerking met Nautica Experience, bood een perfecte gelegenheid voor het team om terug te blikken op hun project en afscheid te nemen in stijl.

Samenkomen voor afscheid:

In 2023 kwam een projectteam van de Gemeente Almere samen om hun project met een knaller af te sluiten. De afgelopen jaren hadden ze nauw samengewerkt en nu het project ten einde is, was dit nog het moment om één keer bij elkaar te komen, in een relaxte setting.

 

De Start:

Het team verzamelde zich bij De Kapitein, waar ze werden verwelkomd met een verfrissend drankje. Dit was het begin van een middag vol avontuur en teambuilding, georganiseerd door Nautica Experience. Het uitje draaide om de elektrische sloepen van Nautica Experience, die niet alleen duurzaam waren, maar ook een ideale setting creëerden voor de komende activiteiten.

 

Zelf Varen en Spelplezier:

Deelnemers verdeeld over 3 boten gingen zelf varen met elektrische sloepen en namen deel aan een sloepen game. Terwijl ze tegen elkaar streden, beantwoordden ze vragen en voerden ze opdrachten uit. Dit bracht niet alleen een speelse competitie met zich mee, maar bevorderde ook een unieke dynamiek tussen de teamleden.

 

Leiderschap en Dynamiek:

De teamindeling zorgde voor een interessante twist. Leidinggevenden onthielden zich van de gebruikelijke rollen en lieten andere teamleden het voortouw nemen. Er werden kapiteins gekozen voor de boten en teamcaptains die het spel leidden. Dit zorgde voor een verfrissende verschuiving in dynamiek en leiderschap binnen het team.

 

Lachen en Delen:

Tijdens het spel werden er vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd, waarvan foto’s en filmpjes gedeeld werden, zoals dansen en het zingen van liedjes. Collega’s lachten om elkaars verrassende dans- en zangkunsten en creëerden onvergetelijke herinneringen die de rest van de dag werden besproken.

 

Een Verrassende Locatie:

De faciliteiten van Nautica Experience, gelegen in Almere, overtroffen de verwachtingen van de groep. De combinatie van het varen en de onbekendheid van velen met varen in het prachtige Almere, zorgde voor een aangename verrassing.

 

Blijvende Herinneringen:

Het uitje had zijn momenten van humor. De projectleider van het werk had de teamindeling gemaakt en zichzelf met alle dames op een boot gezet, terwijl op de andere boten alleen mannen zaten. De onverwachte dans- en zangkunsten van collega’s werden zelfs tijdens het avondeten opnieuw besproken, wat de dag extra memorabel maakte.

Het teamuitje van de Gemeente Almere in 2023, georganiseerd in samenwerking met Nautica Experience, was een prachtige afsluiting van een gezamenlijk project. Het bood niet alleen de gelegenheid om terug te blikken, maar bracht ook teamleden dichter bij elkaar door spel, plezier en een vleugje verrassing. Met duurzaamheid, avontuur en teambuilding in het hart, toonde dit uitje hoe een middag op het water een blijvende impact kan hebben op teamdynamiek en herinneringen.

Hebben jullie ook een project te openen of af te ronden en ben je daarvoor op zoek naar een unieke manier om dat te doen? Neem dan even contact met ons op.