BBQ op de GroteSloep

Ons meest populaire bedrijfsuitje, meest geboekt! Ideaal uitje voor iedere soort groep en samenstelling; relaxed en compleet verzorgd.

BBQ’en en varen arrangement

Stap aan boord van onze lounge sloep en laat je door een ervaren kapitein rondvaren, waarbij je geniet van de omgeving en een volledig verzorgde BBQ aan boord. Terwijl je Almere ontdekt vanaf het water, heb je alle tijd om even bij te kletsen met je collega’s op een ontspannen manier. Zet een muziekje aan, voel de wind door je haren en geniet van een relaxt bedrijfsuitje voor jou en je collega’s. Een gegarandeerd succes, velen gingen jullie voor!

Programma

Jullie dag ziet er als volgt uit:

  • Inloop (15 min.) met koffie, thee, water, limo aan boord met zoete versnapering
  • 3 uur varen door Almere
  • Onbeperkt drinken aan boord
  • BBQ aan boord

Details arrangement

Kosten: €75 p.p.
20 – 100 personen (max 50. per sloep)
Duur volledige arrangement: inclusief ontvangst en afstappen: 3,5 uur

Enthousiast geworden voor dit arrangement of heb je nog vragen? Neem direct contact met ons op!

Faciliteiten & praktische informatie

Onze boten beschikken over een overkapping die er ook deels afgehaald kunnen worden, zodat je met regenachtig weer sowieso kunt varen en met heel zonnig weer een bescherming hebt tegen de zon.

Onze lounge sloepen zijn uitgerust met een toilet voor hoge nood.

Aan boord zijn de koelkasten gevuld met drinken, dat in dit arrangement onbeperkt gepakt kan worden. Er staan altijd blikjes bier, flessen wijn en blikjes water en fris aan boord.

Jullie startpunt is bij restaurant De Kapitein, welke beschikt over een grote gratis parkeerplaats en een bushalte op slechts 5 minuten loopafstand.