Over ons

Nautica Experience is het boekingsplatform voor de leukste groepsuitjes op en aan het water. Voor bedrijven, organisaties, clubs, families of vrienden zijn wij de contactpersoon voor het ultieme dagje of weekendje weg!

Je kunt sinds 2020 bij ons terecht voor het boeken van activiteiten, lekker eten en overnachtingen bij onze partners. Op bijzondere manieren een stad verkennen, teambuildingsactiviteiten doen en de leukste plekjes op en aan het water ontdekken; daar helpen wij je graag mee!

Bij Nautica Experience werken we vol passie en enthousiasme aan jullie perfecte dagje, weekend of weekje weg. Ons team is gedreven, jong (van geest), steeds op zoek naar nieuwe samenwerkingen en houdt van innovatie en zelfontwikkeling! Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Ben je goed met sales, communicatie en marketing, account managent, IT, office assistance, (boot) techniek, administratie, management of iets anders waarvan jij denkt dat het past? Je kunt ons altijd een berichtje sturen om even kennis te maken!

In 2015 startten wij vanuit onze passie voor watersport ons bedrijf met de aankoop van één grote rondvaartsloep, om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van een heerlijke dag op het water. We weten immers zelf hoe lekker het is om op mooie dagen op het water te zijn, dus bieden die mogelijkheid graag aan zoveel mogelijk mensen.

Vanaf 2015 groeien we steeds verder door en er sluiten zich veel verschillende partners bij ons aan, waardoor we onze gasten een zo leuk en breed mogelijk aanbod kunnen bieden. Niet alleen bedrijven van wie hun corebusiness watersport is, maar ook bedrijven die zich aan het water bevinden of de verbinding voelen met het water. We zijn van bootverhuurder gegroeid naar boekingsplatform, met vele fijne partners waar we de leukste uitjes mee aan kunnen bieden.

Het leuke vinden wij dat we mensen blij kunnen maken met waar wij ook zo blij van worden! Kun je ook zo uitkijken naar een zonovergoten dag, het water dat rustig kabbelend langs je boot, sup of kano glijdt en je met je vrienden of familie geniet van de perfecte zomerdag? We helpen je graag om dit waar te maken!