Onze partners

Maak kennis met de bedrijven die zijn aangesloten bij Nautica Experience.

Restaurant
De Kapitein

Restaurant de Kapitein

Bij de Kapitein kun je genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner met geweldig uitzicht over een knus haventje aan de Noorderplassen. Er zijn gezellige hoekjes, lekkere loungebanken, maar ook plek voor grotere gezelschappen. Vanaf de Kapitein is het ook mogelijk om verschillende watersport activiteiten te ondernemen.

Sloepverhuur Almere

Sloepverhuur Almere

Word kapitein voor een dag! Kies een boot en zorg ervoor dat je jouw familie en vrienden de leukste plekjes van Almere leert kennen. Onze elektrische sloepen brengen je op plekken waar je normaal niet kunt komen. Ontdek de geheimen van de stad vanaf het water. Het nieuwe varen, stil en milieuvriendelijk, geeft jullie het ultieme gevoel van vrijheid. Reserveer direct jullie gezellige dagje uit op het water.

Almere City Tours

Almere City Tours

We laten je graag de mooiste kant van Almere zien. We nemen je mee in een wereld onder de zeespiegel, waar de geschiedenis nog geschreven moet worden en geen familie al generaties woont.

Grote Sloep

Grote Sloep

Een dagje er op uit met je vrienden, familie of collega’s? Van een gezellige borrel tot compleet verzorgde BBQ of tapas aan boord, hier kan het allemaal! Een unieke beleving om zorgeloos met je gezelschap van te genieten met het mooiste uitzicht op wat Almere te bieden heeft. Perfect voor bedrijfsfeestjes, familie uitjes of gewoon gezellig met vrienden!

Strand22

Strand22

Strand22 en lekker eten en drinken zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hier lunch of dineer je met jouw favoriete gezelschap in een bijzondere ambiance. Onze locatie aan het strand is erg bijzonder, onze menukaart erg divers (aan iedere smaak is gedacht) en ons personeel is erg gedreven om jou de tijd van je leven te bezorgen.