Onze partners

Maak kennis met de bedrijven die zijn aangesloten bij Nautica Experience.

Batavia Stad
Fashion Outlet

Batavia Stad Fashion Outlet

Fashion, food & nog veel meer. Centraal gelegen in Nederland, in Lelystad. Batavia Stad Fashion Outlet is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Parkeren is betaalbaar en er zijn laadpunten voor elektrische auto’s. De straten in het centrum zijn sfeervol, ruim en schoon, de pleinen zijn groen. De 150 winkels bieden een ruime keuze aan stijlvolle collecties met een korting van 30% tot 70%. Hier zijn meer dan 250 nationale en internationale merken te vinden met de laatste trends in mode, maar bijvoorbeeld ook in sieraden en keukenwaar. Een compleet dagje uit bij Batavia Stad Fashion Outlet.

Holiday Inn Express Almere

Holiday Inn Express Almere

In augustus 2021 openen wij het Holiday Inn Express Almere pal naast station Almere Buiten met 160 kamers met Amsterdam een kort treinritje verder. Onze premium generatie 4 kamers zijn van alle gemakken voorzien. Voor ons is het klimaat erg belangrijk en hier is ons hotel dan ook op gebouwd. We hebben zonnepanelen, een warmte bron en laten in onze lobby zien wat we doen met de energie die we opwekken. In ons restaurant richten we ons met name op streetfood, comfy food om te delen.

Rent & Event

Rent & Event

Rent & Event helpt je graag met de leukste bedrijfsuitjes op iedere locatie in Nederland! Originele uitjes gemakkelijk en voordelig geregeld onder één dak! Wij zijn gelegen aan de haven van Volendam en daar verhuren fietsen, e-bikes en e-scooters voor een leuk dagje Waterland. De voertuigen kunnen wij, vanaf 12 personen, tevens door het hele land leveren. Van fietstocht, teambuiltactiviteit tot themadiner, wij regelen het allemaal.

Almere Rondvaarten

Almere Rondvaarten

Beleef Almere van haar mooiste kant! Stap aan boord van onze rondvaart en geniet van een unieke beleving voor jou en je gezelschap. Ervaar de schoonheid van Almere en leer meer over haar geschiedenis en unieke eigenschappen. Het gezelligste uitje met familie en vrienden.

Boei 2

BOEI2

Bij BOEI2 geniet je van een een heerlijk dagje Almere. Vanaf de unieke locatie bij Restaurant Boathouse aan de Noorderplassen, ontdek je de wateren van Almere. De vaarroutes die speciaal voor jou zijn uitgestippeld laten je de mooiste plekjes van de stad zien. Natuur, weidse plassen, architectuur en het stadscentrum, bij BOEI2 ervaar je het allemaal.

Restaurant
De Kapitein

Restaurant de Kapitein

Bij de Kapitein kun je genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner met geweldig uitzicht over een knus haventje aan de Noorderplassen. Er zijn gezellige hoekjes, lekkere loungebanken, maar ook plek voor grotere gezelschappen. Vanaf de Kapitein is het ook mogelijk om verschillende watersport activiteiten te ondernemen.

Sloepverhuur Almere

Sloepverhuur Almere

Word kapitein voor een dag! Kies een boot en zorg ervoor dat je jouw familie en vrienden de leukste plekjes van Almere leert kennen. Onze elektrische sloepen brengen je op plekken waar je normaal niet kunt komen. Ontdek de geheimen van de stad vanaf het water. Het nieuwe varen, stil en milieuvriendelijk, geeft jullie het ultieme gevoel van vrijheid. Reserveer direct jullie gezellige dagje uit op het water.

Almere City Tours

Almere City Tours

We laten je graag de mooiste kant van Almere zien. We nemen je mee in een wereld onder de zeespiegel, waar de geschiedenis nog geschreven moet worden en geen familie al generaties woont.

Boathouse Almere

Boathouse Almere

Aan de oevers van de Noorderplassen vind je Boathouse. Een unieke locatie, indrukwekkend gebouw met karakteristieke uitstraling, midden in de natuur. Deze accommodatie is ruim en biedt talloze mogelijkheden voor partijen, van feestelijk tot zakelijk. Daarnaast is Boathouse dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner met uitzicht op het water.

Grote Sloep

Grote Sloep

Een dagje er op uit met je vrienden, familie of collega’s? Van een gezellige borrel tot compleet verzorgde BBQ of tapas aan boord, hier kan het allemaal! Een unieke beleving om zorgeloos met je gezelschap van te genieten met het mooiste uitzicht op wat Almere te bieden heeft. Perfect voor bedrijfsfeestjes, familie uitjes of gewoon gezellig met vrienden!

Outdoorpark SEC Almere

Outdoorpark SEC Almere

Actieve uitjes voor jong en oud! Bij het outdoorpark geniet je van maar liefst 50.000 m2 voor actieve en ontspannende activiteiten. Van teambuilding, survivallen, mountainbiken tot outdoor games, hier kan het allemaal.