BBQ’en en varen

Geniet van een heerlijke dag met je collega’s op de boot! Ontspan op het water met een drankje en sluit de dag af met een gezellige BBQ.                                         

BBQ’en en varen arrangement

Stap aan boord van onze lounge sloep en geniet met je bedrijfsuitje op het water. Deze relaxte activiteit doet het altijd goed bij de collega’s! Zet een gezellig muziekje op of doe onderweg een spel om je collega’s beter te leren kennen, maar vergeet vooral niet om rond te kijken. Een bedrijfsuitje is het ultieme moment om je collega’s op een andere manier te leren kennen, en dat is wel zo leuk om dat op een boot te doen.

Programma

Jullie dag ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst met een drankje bij De Kapitein
  • 3 uur varen op een lounge sloep inclusief kapitein
  • Onbeperkt drinken aan boord
  • BBQ aan boord
  • Afsluiten met koffie of thee bij De Kapitein

Faciliteiten & praktische informatie

Onze boten beschikken over een overkapping die er ook deels afgehaald kunnen worden, zodat je met regenachtig weer sowieso kunt varen en met heel zonnig weer een bescherming hebt tegen de zon.

Onze lounge sloepen zijn uitgerust met een toilet voor hoge nood.

Aan boord zijn de koelkasten gevuld met drinken, dat in dit arrangement onbeperkt gepakt kan worden. Er staan altijd blikjes bier, flessen wijn en blikjes water en fris aan boord.

Jullie startpunt is bij restaurant De Kapitein, welke beschikt over een grote gratis parkeerplaats en een bushalte op slechts 5 minuten loopafstand.

Details arrangement

Kosten: €70 per persoon
Duur volledige arrangement: 4 uur
Groepsgrootte: 20 – 50 (per sloep, maximale capaciteit van dit arrangement is 100 personen)

Enthousiast geworden voor dit arrangement of heb je nog vragen? Neem direct contact met ons op!