Borrel op de GroteSloep

Borrelen op het water: de beste combi op een heerlijke zomerdag. Gezellig samen de zomervakantie inluiden of afsluiten. Een super idee voor jullie bedrijfsuitje!

Borrelen en varen arrangement

Met een glas wijn in je hand geniet van de zon op je gezicht, wat een heerlijk idee is dat! Stap met je collega’s op deze ‘borrelboot’ om samen een gezellige middag op het water te beleven. Is het tijd om jullie bedrijfsuitje voor dit jaar te organiseren? Ga voor een heerlijk borrel arrangement op één van onze lounge sloepen en ontspan tijdens een vaartje door Almere. Op een relaxte manier met je collega’s samenkomen is goed voor de teambuilding en dat kan natuurlijk het beste onder het genot van een hapje en drankje.

Programma

Jullie dag ziet er als volgt uit:

  • Inloop (15 min.) met koffie, thee, water, limo aan boord met zoete versnapering
  • 3 uur varen door Almere
  • Onbeperkt drinken aan boord
  • Luxe borrel aan boord

Details arrangement

Kosten: €67 p.p.
20 – 100 personen (max 50. per sloep)
Duur volledige arrangement: inclusief ontvangst en afstappen: 3,5 uur

Enthousiast geworden voor dit arrangement of heb je nog vragen? Neem direct contact met ons op!

Faciliteiten & praktische informatie

Onze boten beschikken over een overkapping die er ook deels afgehaald kunnen worden, zodat je met regenachtig weer sowieso kunt varen en met heel zonnig weer een bescherming hebt tegen de zon.

Onze lounge sloepen zijn uitgerust met een toilet voor hoge nood.

Aan boord zijn de koelkasten gevuld met drinken, dat in dit arrangement onbeperkt gepakt kan worden. Er staan altijd blikjes bier, flessen wijn en blikjes water en fris aan boord.

Jullie startpunt is bij restaurant De Kapitein, welke beschikt over een grote gratis parkeerplaats en een bushalte op slechts 5 minuten loopafstand.