De zon hoog aan de hemel, een zachte bries die over het water streelt, en de serene omgeving van de Nederlandse wateren: welkom bij de ideale setting voor bedrijfsuitjes. Bij Nautica Experience, waar we de leukste uitjes op en aan het water organiseren, merken we dat mei, juni en september met stip bovenaan staan als de populairste maanden voor bedrijfsuitjes in Nederland.

Waarom juist deze maanden?

Het weer speelt een cruciale rol; deze periode biedt de ideale weersomstandigheden voor een dag op het water. Warme, maar niet te hete dagen zijn perfect voor een uitje met motor- of elektrische sloepen. Deze maanden vallen ook net voor of na de zomervakantie, wat ze perfect maakt voor teambuilding en het versterken van banden binnen teams, net voordat iedereen uitwaaiert voor de zomervakantie of juist om de saamhorigheid weer op te bouwen na de vakantieperiode.

De Nautica Experience

Ons aanbod is specifiek ontworpen om te profiteren van deze optimale maanden. Onze arrangementen, waaronder zelf-te-besturen elektrische sloepen, bieden avontuur en vrijheid. Of je team nu groot of klein is, activiteiten zoals borrelen en barbecueën aan boord bieden een geweldige kans voor teambuilding en ontspanning. Of je nu de voorkeur geeft aan het besturen van je eigen elektrische sloep, zoals een politiekorps dat met 100 man een onvergetelijke dag op het water beleefde, of je wilt de intimiteit van een BBQ op kleine boten ervaren zoals al veel organisaties deden; wij hebben het allemaal. Onze vloot is divers en onze arrangementen zijn flexibel, zodat we elk bedrijfsuitje tot een succes kunnen maken.

Elk seizoen zijn charme

Naast de piekperiodes in mei, juni en september, staan we ook klaar om groepen te verwelkomen in de andere maanden. Dit toont aan dat we flexibel zijn en altijd een gepaste setting kunnen bieden voor een onvergetelijke dag op het water, ongeacht het seizoen.

Groots denken, intiem genieten

Met een capaciteit om groepen van 20 tot 300 personen te accommoderen, is Nautica Experience uniek gepositioneerd om grote bedrijfsevenementen te faciliteren. Onze activiteiten, van borrelen en barbecueën tot teambuildingsspellen op het water, zijn niet alleen enorm leuk maar ook inclusief, waardoor ze perfect zijn voor teams van elke grootte en samenstelling.

Lunchen op het water

Een heerlijke lunch aan boord is ook een fantastische optie die wij bieden. Het biedt een rustiger maar even plezierige ervaring, perfect voor teams die willen genieten van goed eten terwijl ze de schoonheid van de Nederlandse wateren verkennen.

Waarom Nautica Experience?

Onze slogan ‘de leukste uitjes op en aan het water’ is niet voor niets. Wij bieden niet alleen de ervaring en de faciliteiten om je bedrijfsuitje onvergetelijk te maken, maar onze locatie in Almere, centraal gelegen in Nederland, maakt ons gemakkelijk bereikbaar voor bedrijven uit het hele land.

Of je nu een grootse dag plant of een intieme bijeenkomst zoekt, mei, juni en september bij Nautica Experience beloven gouden momenten op het water, ondersteund door onze expertise, flexibele arrangementen, en natuurlijk, het beste van het Nederlandse weer. Beleef het zelf en ontdek waarom deze maanden, gecombineerd met onze unieke aanbod, de ultieme formule zijn voor jouw volgende bedrijfsuitje.

Ontdek onze arrangementen: Wil je meer weten over onze flexibele en uitgebreide arrangementen, of wil je een offerte aanvragen? Neem contact op via charlotte@nauticaexperience.nl of vul ons offerteformulier in op onze website. Wij helpen je graag om het perfecte bedrijfsuitje samen te stellen.