Bij het plannen van een bedrijfsuitje is het essentieel om een activiteit te vinden die bij iedereen past. Nautica Experience biedt een breed scala aan arrangementen die gegarandeerd bij iedereen in de smaak vallen, ongeacht leeftijd of interesses. Ons geheim? Flexibiliteit, diversiteit en een snufje avontuur, allemaal op het prachtige Nederlandse water.

Voor iedereen wat wils

Onze arrangementen zijn ontworpen met het oog op inclusiviteit, om zowel mannen als vrouwen en deelnemers van alle leeftijden aan te spreken. Mannen vinden vaak de spanning en het avontuur van het besturen van hun eigen boot aantrekkelijk, terwijl vrouwen het sociale aspect en de mogelijkheid voor ontspanning op het water waarderen. Bij Nautica Experience hoeft niemand te kiezen. Onze zelf-te-besturen elektrische sloepen bieden het avontuur en de vrijheid die vaak gezocht wordt, terwijl de optie om te borrelen en barbecueën aan boord de perfecte gelegenheid biedt voor ontspanning en sociale interactie.

Teambuilding op het water

Met activiteiten zoals teambuilding spellen op elektrische sloepen, die samenwerking en competitie stimuleren, zorgen we ervoor dat iedereen betrokken is en een geweldige tijd heeft. Ons teambuilding spel is een perfect voorbeeld van hoe we bij Nautica Experience geloven in het versterken van teams. Het is niet alleen leuk maar ook inclusief, waardoor het geschikt is voor iedereen in het team.

De hele zomer door

Terwijl we een piek ervaren in mei, juni en september, benadrukken we graag dat we ook in de andere (zomer)maanden klaarstaan om groepen te ontvangen. Onze uitgebreide vloot en flexibele arrangementen betekenen dat we altijd een passende oplossing hebben voor jouw bedrijfsuitje. Dankzij onze uitgebreide vloot kunnen we evenementen voor zowel kleine groepen als grote gezelschappen tot 300 personen organiseren. Dit betekent dat ongeacht de grootte van je bedrijf, wij een onvergetelijk uitje kunnen verzorgen dat iedereen zal bijblijven.

Duurzaam en inclusief

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zijn onze elektrische sloepen niet alleen een milieubewuste keuze, maar bieden ze ook een stil en rustgevend alternatief voor traditionele boten. Dit aspect is vaak een belangrijk pluspunt voor zowel mannen als vrouwen die waarde hechten aan duurzaamheid en de impact van hun activiteiten op het milieu.

Waarom Nautica Experience

Omdat wij geloven in het creëren van ervaringen die niet alleen leuk en ontspannend zijn, maar die ook de banden binnen je team versterken. Met onze slogan ‘de leukste uitjes op en aan het water’ in gedachten, streven we ernaar om elke keer weer een unieke en inclusieve ervaring te bieden die past bij iedere doelgroep.

Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning, teambuilding, of een combinatie van dit alles, Nautica Experience heeft het perfecte arrangement voor jouw bedrijfsuitje. Ontdek zelf hoe ons aanbod kan zorgen voor een dag die iedereen zich nog lang zal herinneren.

Maak je keuze

Geïnteresseerd in wat Nautica Experience te bieden heeft? Voor meer informatie over onze arrangementen of om direct een offerte aan te vragen, kun je mailen naar charlotte@nauticaexperience.nl of ons offerteformulier invullen. We helpen je graag om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren dat bij iedereen in de smaak valt.