Bij Nautica Experience draait het niet alleen om unieke bedrijfsuitjes op het water, maar ook om het creëren van onvergetelijke ervaringen die teambuilding en ontspanning combineren. In 2023 kwam een groep van 100 personen van de politie Amsterdam samen voor een dag vol avontuur en gezelligheid aan boord van de elektrische sloepjes van onze partner Sloepverhuur Almere. De dag begon en eindigde bij horecapartner De Kapitein. Laten we eens inzoomen op hoe deze dag tot stand kwam en wat het zo bijzonder maakte.

Ontdekking van Duurzame Uitjes:

De keuze voor kleine elektrische sloepjes als vervoersmiddel voor dit bedrijfsuitje was snel gemaakt. Wij bieden in samenwerking met onze partners de ruimte voor duurzame bedrijfsuitjes op het water voor groepen tot wel 450 personen. Aangezien steeds meer bedrijven ook de waarde van duurzaamheid voor hun organisatie zien, is het varen met een elektrische sloep een perfecte combinatie tussen goed doen en plezier hebben.

 

Zelf Varen en Teambuilding:

Wat dit uitje extra bijzonder maakte, was het feit dat de deelnemers zelf de kapiteins van hun sloepjes waren. Dit leidde tot een interessante dynamiek waarbij collega’s samenwerkten om de wateren te verkennen. Het was een kans voor teamleden om buiten hun dagelijkse routine te stappen, verantwoordelijkheden te delen en nieuwe leiderschapskwaliteiten te ontdekken. De leidinggevenden op de werkvloer gaven het roer over aan de collega’s die eens kapitein voor een dag konden zijn.

 

Vrijheid en Avontuur op het Water:

Het zelf varen van de sloepjes bood niet alleen teambuilding, maar ook een gevoel van vrijheid. Deelnemers hadden de vrijheid om hun eigen route te bepalen terwijl ze de prachtige omgeving van Almere verkenden. Dit aspect van autonomie voegde een verfrissende dimensie toe aan de dag. Doordat alle collega’s opgedeeld waren over de verschillende boten, kwamen er races op gang en werd er een incidenteel watergevecht begonnen als twee boten in elkaars buurt kwamen.

 

Een Mix van Ontspanning en Actie:

Terwijl de dag begon met een ontspannen vaartocht, werd de opwinding versterkt met de mogelijkheid om te flyboarden. Voor degenen die houden van een adrenalinekick, bood dit avontuur een perfecte balans tussen ontspanning en actie, waardoor iedereen iets te beleven had.

 

De Perfecte Locatie:

De keuze voor locatie De Kapitein in Almere was niet toevallig. Met een groot terras aan het water en een relaxte omgeving, bood deze plek de ideale setting voor een gezellige borrel en BBQ. Bovendien ligt Almere centraal en is het goed bereikbaar voor groepen uit heel Nederland, zoals de politie Amsterdam.

 

Een Dag van Samen Zijn:

Na alle activiteiten op het water, verzamelde de groep zich voor een ontspannen borrel en BBQ op het terras aan het water. De sfeer was warm en gezellig, waardoor collega’s de kans kregen om buiten de gebruikelijke context met elkaar te connecten.

Het bedrijfsuitje van de politie Amsterdam met Nautica Experience in 2023 was een prachtig voorbeeld van hoe teambuilding, ontspanning en avontuur naadloos kunnen samenkomen. Door zelf te varen, flyboarden en te genieten van een gezellige borrel, hebben deelnemers niet alleen herinneringen gecreëerd, maar ook hun teamband versterkt. Met duurzaamheid en plezier als kernwaarden, biedt Nautica Experience een unieke manier om bedrijfsuitjes te ervaren die nog lang zullen worden herinnerd.

Lijkt het jou ook leuk om met je team of organisatie een gezellige dag op het water te beleven? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.