Bij het organiseren van een bedrijfsuitje is het vinden van de juiste balans tussen plezier, ontspanning, en teambuilding van cruciaal belang. Ontdek waarom een bedrijfsuitje op het water met Nautica Experience de perfecte keuze is voor jouw team, vooral in het prachtige Almere. Of het nu gaat om een BBQ op onze grote sloepen of een lunch/borrel op de kleine, zelf te varen sloepen, onze all-in arrangementen beloven een dag vol uniek avontuur en samenzijn.

Waarom Nautica Experience?

Nautica Experience onderscheidt zich door het brede scala aan activiteiten en de capaciteit om groepen tot wel 300 personen tegelijkertijd te verwelkomen op het water. Ook in 2024 verwelkomen we graag grote groepen, van 50 tot 300 personen. Maar ook kleinere groepen tussen de 15 en 50 personen zijn bij ons van harte welkom, want we geloven dat elk team, groot of klein, een onvergetelijke ervaring verdient.

 

All-in Arrangementen: BBQ op Grote Sloepen en Zelf Varen met Lunch/Borrel:

Onze BBQ-arrangementen op de grote sloepen bieden een perfecte combinatie van varen, lekker eten en gezelligheid. Terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op Almere, voorzien wij in alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag op het water.

Voor degenen die zelf het roer in handen willen nemen, bieden onze kleine sloepen de mogelijkheid om te varen terwijl je luncht of borrelt. Het is een unieke ervaring waarbij teamleden samenwerken om hun eigen weg te bepalen, terwijl ze genieten van heerlijke versnaperingen.

 

Ontdek Almere Vanaf Het Water:

Met Almere als onze thuisbasis geniet je niet alleen van een fantastisch bedrijfsuitje op het water, maar ook van de prachtige omgeving. Ontdek de verborgen schoonheden van Almere terwijl je samen met je team door de waterwegen vaart.

 

Waarom Kiezen voor Een Bedrijfsuitje op het Water?

Met alleen positieve reacties uit het verleden, kunnen we met zekerheid zeggen dat een bedrijfsuitje bij Nautica Experience een ontspannen, plezierige ervaring is. Het water biedt een serene omgeving waar teamleden elkaar op een andere manier leren kennen, weg van de dagelijkse werkdruk. Onze arrangementen zijn tot in de puntjes verzorgd, zodat je als organisator alleen hoeft op te stappen en te genieten van de dag.

 

Seizoensgebonden Genot:

De meeste uitjes worden georganiseerd tussen mei en september, wanneer Nederland op zijn mooist is. Deze maanden bieden de perfecte weersomstandigheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje op het water.

 

Organiseer je bedrijfsuitje met Nautica Experience:

Als je op zoek bent naar een uniek bedrijfsuitje dat plezier, ontspanning en teambuilding combineert, zoek dan niet verder dan Nautica Experience. Met all-in arrangementen, de mogelijkheid om grote en kleinere groepen te ontvangen, de garantie op een ontspannen dag op het water en de prachtige omgeving van Almere, zijn wij dé partner voor bedrijven die een onvergetelijke ervaring willen bieden aan hun team. Ontdek de schoonheid van Almere vanaf het water en maak van je bedrijfsuitje een memorabel avontuur met Nautica Experience.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Offerte aanvragen