De beslissing om een bedrijfsuitje te organiseren is genomen en nu komt de spannende fase van het boekingsproces. Wat ga je doen, waar en heb je overal aan gedacht? Hoe houd je rekening met de wensen van al je verschillende collega’s en blijft het voor jou ook leuk om te regelen, naast al je normale werkzaamheden? Bij Nautica Experience streven we ernaar om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat je zonder zorgen kunt uitkijken naar een onvergetelijke dag op het water. In dit artikel nemen we je mee door het stapsgewijze boekingsproces, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

  1. Verken Onze Aanbiedingen:

Het begint allemaal met het verkennen van ons diverse aanbod aan bedrijfsuitjes. Of je nu kiest voor een BBQ op onze grote sloepen of een zelf te varen lunch/borrel op de kleine sloepen, bekijk onze arrangementen en ontdek welke het beste past bij de wensen van jouw team. 

 

  1. Neem Contact Op:

Heb je een specifieke vraag of wil je meer details over een bepaald arrangement? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en eventuele specifieke verzoeken te bespreken. We streven ernaar om aan al jouw behoeften tegemoet te komen.

 

  1. Offerte Op Maat:

Na een grondige bespreking van je wensen ontvang je van ons een offerte op maat. Hierin worden alle details van het gekozen arrangement, inclusief activiteiten, eten en drinken, en eventuele extra’s, overzichtelijk weergegeven. We zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van wat je kunt verwachten.

Offerte aanvragen

 

  1. Reservering Bevestigen:

Als de offerte aan al je verwachtingen voldoet, bevestig je de reservering bij ons. Hierbij vragen we een aanbetaling om de datum voor jouw team te reserveren. Het boekingsproces is nu officieel gestart!

 

  1. Persoonlijke Afstemming:

In de aanloop naar het bedrijfsuitje blijven we in contact om eventuele last-minute details af te stemmen. Of het nu gaat om dieetwensen, specifieke activiteiten of andere verzoeken, we willen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

 

  1. De Grote Dag:

Eindelijk is het zover: de dag van het bedrijfsuitje! Bij aankomst op de afgesproken locatie worden jij en je team warm verwelkomd. Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zodat jij kunt genieten van een zorgeloze dag op het water.

Arrangementen bekijken

 

  1. Nazorg:

Na het bedrijfsuitje horen we graag hoe het is bevallen. Jouw feedback is waardevol voor ons, en het stelt ons in staat om continu onze dienstverlening te verbeteren. We streven ernaar om niet alleen een bedrijfsuitje te organiseren, maar een ervaring te creëren die nog lang in de herinnering van jouw team blijft.

 

Boek direct

Het boeken van een bedrijfsuitje met Nautica Experience is een gestroomlijnde en persoonlijke ervaring, waarbij jouw wensen centraal staan. Ontdek de eenvoud van ons boekingsproces en bereid je voor op een dag vol avontuur, samenzijn en ontspanning op het water. Vraag nu direct online een vrijblijvende offerte aan voor jouw bedrijfsuitje.

Offerte aanvragen