Lunch op de GroteSloep

Een heerlijke middag op het water, inclusief uitgebreide lunch. Perfect voor een bedrijfsuitje, creatieve sessie of vergadering.

Lunch en varen arrangement

Een lunch op het water, dat is weer wat anders dan op kantoor of aan de keukentafel. Geniet met je collega’s van een uitgebreide lunch aan boord van onze lounge sloep, terwijl je met elkaar kletst, vergadert of een brainstorm sessie houdt. Door de steeds wisselende omgeving worden je zintuigen geprikkeld en ontstaan de beste ideeën! 💡 Ga samen op pad en geniet van alle voordelen die het water met zich meebrengt: frisse lucht, zon op je gezicht en de wind door je haren.

Programma

Zo ziet jullie middag eruit:

  • Inloop (15 min.) met koffie, thee, water, limo aan boord met zoete versnapering
  • 3 uur varen door Almere
  • Onbeperkt drinken aan boord, inclusief koffie, thee en sap
  • Uitgebreide lunch van broodjes en salades aan boord

Details arrangement

Kosten: €66 p.p.
20 – 100 personen (max 50. per sloep)
Duur volledige arrangement: inclusief ontvangst en afstappen: 3,5 uur

Enthousiast geworden voor dit arrangement of heb je nog vragen? Neem direct contact met ons op!

Faciliteiten & praktische informatie

Onze boten beschikken over een overkapping die er ook deels afgehaald kunnen worden, zodat je met regenachtig weer sowieso kunt varen en met heel zonnig weer een bescherming hebt tegen de zon.

Onze lounge sloepen zijn uitgerust met een toilet voor hoge nood.

Aan boord zijn de koelkasten gevuld met drinken, dat in dit arrangement onbeperkt gepakt kan worden. Er staan altijd blikjes bier, flessen wijn en blikjes water en fris aan boord.

Jullie startpunt is bij restaurant De Kapitein, welke beschikt over een grote gratis parkeerplaats en een bushalte op slechts 5 minuten loopafstand.